Als horecaondernemer wilt u het liefst al u tijd aan uw gasten besteden. Maar stel u voor dat er plots brand in de keuken ontstaat. Of u een gast uitglijdt over een natte vloer. U wilt dat uw horecaonderneming door blijft gaan.
Daarom zet Aon samen met horecaondernemingen uw risico’s op een rij en vinden we de verzekeringen die aansluiten bij uw branche. Zo kunt u zorgeloos ondernemen.
Wat doet Aon voor u?
Onze adviseurs kennen de risico's van horecaondernemers.
Met een passend en deskundig advies helpen zij u graag met het vinden van verzekering voor uw situatie.
Neem contact op met onze adviseurs voor persoonlijk advies.
Verzekeringen voor de horeca
De belangrijkste verzekeringen voor horecaondernemers vindt u hier.
Bedrijfsaansprakelijkheid
Stel dat een gast uitglijdt over een pas gedweilde vloer in uw restaurant, of een kop thee van het dienblad op een klant valt.
Met een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bent u gedekt voor de kosten waneer u of een medewerker schade veroorzaakt aan iemand of de spullen van een ander.
Bedrijfsschade
Met een Bedrijfsschadeverzekering bent u verzekerd tegen inkomstenverlies wanneer u uw zaak tijdelijk moet sluiten.
Bijvoorbeeld wanneer er in de keuken van uw restaurant brand ontstaat en onbruikbaar wordt.
Inventaris & Goederen
Stel dat het meubilair in uw restaurant beschadigd raakt door vandalisme of lekkage. Of dat er brand uitbreekt in het magazijn.
Met deze verzekering bent u gedekt voor schade aan uw meubilair en uw voorraad.
Goederentransport
Met een Goederentransportverzekering bent u gedekt voor schade aan uw producten tijdens het transport.
Dit is handig voor de voorraad die u geleverd krijgt, of als u zelf producten naar uw klanten vervoert.
Collectieve Ongevallen
Een Collectieve ongevallenverzekering keert eenmalig een financiële vergoeding uit wanneer één van uw medewerkers na een ongeval overlijdt of blijvend invalide raakt.
Zo kunt u als werkgever steun bieden wanneer iemand dat nodig heeft.
Vraag het uw Aon expert
Heeft u een vraag over uw specifieke situatie? Of wilt u meer weten over één van onze oplossingen?
Onze experts op gebied van horeca denken graag met u mee. Bel direct met een van onze adviseurs, of stel uw vraag per email.
Vul het online schadeformulier in of neem contact op met een van onze experts.
Ook interessant
Belangrijk nieuws, handige tips en interessante inzichten.
Buffer opbouwen als zzp'er?
Hoe bouwt u een buffer op als zzp’er? Wij geven 6 tips om direct van start te gaan.
Zakelijke brandverzekering: 4 belangrijke bepalingen op een rij
Op brandverzekeringen worden regelmatig bepalingen (clausules) en polisvoorwaarden aangepast. Deze aanpassingen kunnen een groot effect hebben op de afwikkeling van een schade. Risico- en verzekeringsadviseur John Bastiaansen vertelt u meer over deze bepalingen.
Is uw organisatie al cyberproof?
De kans op een cyberaanval wordt steeds groter en 75% van het mkb is al eens slachtoffer geweest van phishing. Met CyberHulp verkleint u de kans op een aanval én bent u gedekt wanneer er een aanval plaatsvindt.